Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen

Wachttijden polikliniek

Revalidatie

Hoe snel kun je terecht in Treant Zorggroep, locatie Bethesda?

Op de website van het revalidatiecentrum of het ziekenhuis kun je per maand zien wat de actuele wachttijd is voor revalidatie. Revalidatiecentra en revalidatieafdelingen van ziekenhuizen tonen de wachttijden voor de eerste afspraak en voor de start van de behandeling in de polikliniek.

Eerste afspraak
De revalidatiecentra en ziekenhuizen hebben afgesproken dat je binnen vier weken een eerste een afspraak op de polikliniek moet hebben.

Start behandeling in de polikliniek
Na de eerste afspraak mag het niet langer dan zes weken duren voor een poliklinische behandeling start.


Lees de toelichting van Treant Zorggroep, locatie Bethesda

Treant Zorggroep wil haar zorg graag zo toegankelijk mogelijk maken. Daarbij horen ook korte wachttijden. Want wij vinden het belangrijk dat u snel bij ons terecht kunt. Wij monitoren daarom maandelijks de toegangstijd tot onze specialistische zorg en een selectie van het diagnostisch aanbod.

Een overzicht van actuele wachttijden vindt u via www.treant.nl. Vanzelfsprekend worden patiënten die spoedzorg nodig hebben zo snel als mogelijk geholpen.


Score

Bijgewerkt: 09-08-2018

Klik op onderstaande link voor de actuele wachttijden van Treant Zorggroep, locatie Bethesda. Hier vind je de wachttijden per behandelvorm.

Actuele wachttijden