Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen

Behandeling revalidatiearts

Revalidatie

Behandeling revalidatiearts

Tijdens de revalidatiebehandeling is het belangrijk dat er een goed contact is met de revalidatiearts. Revalidatiecentra en revalidatieafdelingen van ziekenhuizen vragen regelmatig aan patiënten wat ze vinden van de zorg en dienstverlening. Hierbij vragen ze ook naar de ervaring met de revalidatiearts.

Behandeling door de arts
Het is het belangrijk dat je je serieus genomen voelt door je revalidatiearts, en dat hij alles begrijpelijk uitlegt. Zo kun je samen behandeldoelen opstellen die passen bij jouw wensen en behoeften. Je kunt zelf hier zelf ook bij helpen. Schrijf bijvoorbeeld de vragen op die je wilt stellen, en vraag of er iemand met je mee gaat naar een gesprek.

Ook de samenwerking binnen het behandelteam speelt een rol bij een goede behandeling. Zijn alle artsen, verpleegkundigen en andere specialisten goed op elkaar ingespeeld?


Lees de toelichting van Merem Medische Revalidatie

Onze artsen kijken niet alleen naar de aandoening maar vooral naar de persoon. Iedere patiënt krijgt dan ook een persoonlijk behandelplan. Dit behandelplan ontstaat door een intensieve samenwerking tussen onze experts en de patiënt. Patiënten voelen zich begrepen doordat er duidelijk met elkaar gecommuniceerd wordt.

Ben jij ook tevreden over Merem Medische Revalidatie? Help dan anderen door een recensie te schrijven op Zorgkaart.nl, zie onderstaande link.


Score

Bijgewerkt: 29-07-2019