Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen

Behandeling revalidatiearts

Revalidatie

Behandeling revalidatiearts

Tijdens de revalidatiebehandeling is het belangrijk dat er een goed contact is met de revalidatiearts. Revalidatiecentra en revalidatieafdelingen van ziekenhuizen vragen regelmatig aan patiënten wat ze vinden van de zorg en dienstverlening. Hierbij vragen ze ook naar de ervaring met de revalidatiearts.

Behandeling door de arts
Het is het belangrijk dat je je serieus genomen voelt door je revalidatiearts, en dat hij alles begrijpelijk uitlegt. Zo kun je samen behandeldoelen opstellen die passen bij jouw wensen en behoeften. Je kunt zelf hier zelf ook bij helpen. Schrijf bijvoorbeeld de vragen op die je wilt stellen, en vraag of er iemand met je mee gaat naar een gesprek.

Ook de samenwerking binnen het behandelteam speelt een rol bij een goede behandeling. Zijn alle artsen, verpleegkundigen en andere specialisten goed op elkaar ingespeeld?


Lees de toelichting van Adelante revalidatiegeneeskunde Zuyderland locatie Heerlen

De ziekenhuis afdelingen van Adelante zetten alles in het werk om vanaf 2018 mee te doen aan het Adelante ervaringsonderzoek. In 2017 hebben deze afdelingen meegelift op de tevredenheidsmetingen binnen de ziekenhuizen.


Score

Bijgewerkt: 22-06-2018

Deze gegevens zijn niet beschikbaar. In de toelichting van het ziekenhuis vind je meer informatie.