Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen

Wachttijden polikliniek

Revalidatie

Hoe snel kun je terecht in het UMCG Centrum voor Revalidatie?

Op de website van het revalidatiecentrum of het ziekenhuis kun je per maand zien wat de actuele wachttijd is voor revalidatie. Revalidatiecentra en revalidatieafdelingen van ziekenhuizen tonen de wachttijden voor de eerste afspraak en voor de start van de behandeling in de polikliniek.

Eerste afspraak
De revalidatiecentra en ziekenhuizen hebben afgesproken dat je binnen vier weken een eerste een afspraak op de polikliniek moet hebben.

Start behandeling in de polikliniek
Na de eerste afspraak mag het niet langer dan zes weken duren voor een poliklinische behandeling start.


Lees de toelichting van het UMCG Centrum voor Revalidatie

De wachttijden voor klinische of poliklinische revalidatiebehandeling kunnen afhankelijk zijn van het type revalidatiebehandeling dat u gaat volgen. De revalidatiebehandeling wordt uitgevoerd door een diagnosegebonden behandelteam. Wij streven ernaar de wachttijden zo minimaal mogelijk te laten zijn.

Het Centrum voor Revalidatie heeft twee locaties, elk met eigen wachttijden. De wachttijd van de polikliniek Revalidatiegeneeskunde in Groningen treft u aan onder 'Revalidatie', de wachttijden voor de diverse behandelingen op voor locatie Beatrixoord vindt u via de link 'actuele wachttijden'.


Score

Bijgewerkt: 24-07-2019

Klik op onderstaande link voor de actuele wachttijden van het UMCG Centrum voor Revalidatie. Hier vind je de wachttijden per behandelvorm.

Actuele wachttijden
Revalidatie