Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen

Over deze zorginstelling

Overzicht

Klimmendaal

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland (Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen). Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past. Samen met een multidisciplinair behandelteam wordt gewerkt aan een nieuw betekenisvol toekomstperspectief.

Medewerkers van Klimmendaal werken intensief samen met onder andere huisartsen, eerstelijnstherapeuten, ziekenhuizen en verpleeghuizen en participeren in verschillende zorgketens. Daardoor wordt de revalidatie dicht bij de patiënt aangeboden en sluit de zorg goed op elkaar aan.

Bij Klimmendaal Doetinchem, locatie Slingeland Ziekenhuis, vindt poliklinische behandeling plaats van volwassenen. Er vinden daarnaast spreekuren plaats door de kinderrevalidatiearts. De behandeling van (school)kinderen in de regio Doetinchem vindt plaats in scholengemeenschap Mariëndael.

Website

Bezoek de website van Klimmendaal