Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen

Tevredenheid van medewerkers

Revalidatie

Hoe tevreden zijn medewerkers over de revalidatieafdeling van Merem Medische Revalidatie?

Tevreden medewerkers zijn belangrijk voor patiënten. Ze zijn meer betrokken bij hun werk en zorgen beter voor patiënten. Revalidatiecentra en revalidatieafdelingen vragen daarom regelmatig aan medewerkers of ze tevreden zijn. Dit doen zij door een rapportcijfer te geven.

Op basis van deze metingen zien revalidatiecentra en ziekenhuizen ook of afdelingen goed functioneren. Alle uitkomsten gebruikt de zorginstelling om het beleid bij te stellen.

Ieder revalidatiecentrum of ziekenhuis bepaalt zelf hoe vaak ze de tevredenheid van medewerkers onderzoekt. Het onderzoek kan de instelling zelf doen of uitbesteden aan een onderzoeksbureau.

Het revalidatiecentrum of de revalidatieafdeling kan de tevredenheid van medewerkers verhogen. Bijvoorbeeld door medewerkers meer waardering te geven of het werk anders te organiseren, waardoor medewerkers meer plezier in hun werk hebben.


Lees de toelichting van Merem Medische Revalidatie

Tevreden medewerkers zijn de drijfveer van onze organisatie. Zij behandelen, verzorgen, communiceren immers met alle patiënten en bezoekers. Momenteel zijn wij bij Merem Medische Revalidatie verschillende opties aan het bekijken om de tevredenheid van onze medewerkers zo goed mogelijk te meten. Wanneer het eerste onderzoek is voltooid zijn de resultaten hier, bij Kwaliteitsvenster, te zien.

Ben jij tevreden over Merem Medische Revalidatie? Help dan anderen door een recensie te schrijven op Zorgkaart.nl, zie onderstaande link.


Score

Bijgewerkt: 29-07-2019

Rapportcijfer tevreden medewerkers

Medewerkers geven Merem Medische Revalidatie in 2013 het cijfer 8,5. Dit rapportcijfer geeft een algemene indruk van de tevredenheid van medewerkers over het revalidatiecentrum of de revalidatieafdeling van het ziekenhuis.

2013
  • 8,5
  • 1 Merem Medische Revalidatie
Bron
2013 Werkbelevingsonderzoek Effectory