Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen

Wachttijden polikliniek

Revalidatie

Hoe snel kun je terecht in Reade Revalidatie, locatie Overtoom?

Op de website van het revalidatiecentrum of het ziekenhuis kun je per maand zien wat de actuele wachttijd is voor revalidatie. Revalidatiecentra en revalidatieafdelingen van ziekenhuizen tonen de wachttijden voor de eerste afspraak en voor de start van de behandeling in de polikliniek.

Eerste afspraak
De revalidatiecentra en ziekenhuizen hebben afgesproken dat je binnen vier weken een eerste een afspraak op de polikliniek moet hebben.

Start behandeling in de polikliniek
Na de eerste afspraak mag het niet langer dan zes weken duren voor een poliklinische behandeling start.


Lees de toelichting van Reade Revalidatie, locatie Overtoom

Wie poliklinische revalidatie nodig heeft, wil uiteraard zo snel mogelijk een revalidatiearts spreken en starten met de behandeling. Rechtsboven in dit scherm vindt u onder 'Actuele wachttijden', hoe snel cliënten bij Reade terecht kunnen. In de grafieken ziet u hoe Reade gemiddeld in de afgelopen twee jaar heeft gescoord.

Reade doet er alles aan doen om wachttijden te voorkomen. Echter kan het voorkomen, doordat er veel vraag is naar bepaalde expertises, dat er sprake is van een (korte) wachttijd.


Score

Bijgewerkt: 23-08-2019

Klik op onderstaande link voor de actuele wachttijden van Reade Revalidatie, locatie Overtoom. Hier vind je de wachttijden per behandelvorm.

Actuele wachttijden